SUNdesign – Több mint karkötő

SUNdesign – Több mint karkötő

A SUNdesign karkötő családokat és az azokat alkotó kollekciókat úgy alakítottuk ki, hogy ne csak ékszereket készítsünk, hanem megajándékozzuk minden darab viselőjét egy komoly jelentéstartamú, divatos és ízléses kiegészítővel.

Szimbólumok mindenkinek

A szimbólumok játéka a trendekkel olyan karkötő kínálatot alakított ki márkánknál, melyből kedvére válogathat akár alkalomra vagy a hétköznapokra mindenki kortól és nemtől függetlenül. Karkötő méreteink meghatározásakor ügyeltünk arra, hogy olyan választékot állítsunk a tökéletes karkötőt keresők számára mind színekben, anyagokban és megjelenésben, mely kielégíti egy vékonyabb csuklójú törékeny hölgy és egy emberes karral felövezett férfi igényeit is.

karkötő


Lehorgonyozhatsz egy karkötő mellett

Sokan azt gondolnák, hogy az egyre divatosabbá vált horgonyos karkötő kollekciónk megálmodásakor egyszerű dolgunk volt. Egy minden tekintetben kidolgozott karkötő mögött azonban egy minden tekintetben kidolgozott koncepciónak kell állnia, hiszen ez adja meg a kész karkötők varázsát. Éppen ezért a Sun Designnál mi gondoltunk a párokra és mindazokra, akik az összetartozásuk szimbólumaként kívánják viselni divatékszereinket, de kőbe nem vésettük ezt törvényként, így bátran hordhatják modelljeinket azok is, akik a szabadság, erő és védelem jelképeire vágynak egy stílusos karkötő formájában vagy csak egyszerűen átitatja őket a vitorlás feeling.

i will karkötő

Minőségi széles kínálat

Alapanyagaink kiválasztásakor komoly hangsúlyt fektettünk a minőségre és a kényelemre, hisz így születhetnek nem csak esztétikus, de tartósan viselhető és később ruhatárunk klasszikusává váló karkötők. Az ötletes szimbolikus elgondolások, a minőség és a széles választék szent háromsága teremtette meg a Sun Design karkötőit, melyek nem csak a csuklóját, de a viselő személyiségét is öltöztetik.

Legyen szó tehát horgonyos vagy seklis, gyöngyös vagy ásványi köves, színes vagy sima, bőr vagy textil karkötőről, a SUN Designnál biztosan te is megtalálod azt a darabot, melyre ha ránézel, beragyogja a napod egy kellemes életérzés.

horgonyos karkötő

Megnézem a termékeket