Horgonyt fel! – A csuklódra!

Horgonyt fel! – A csuklódra!

Na de miért is jó az, vagy mit is jelent valójában, ha horgonyos karkötőt hordasz? Egy kicsit elkalandozunk ennek a titoknak a tengerén és lerántjuk a leplet arról a divatőrületről, ami ha megtudod, milyen szép elgondolás mentén született, rájössz majd, hogy nem is őrültség.

Összetartozunk

Millió meg még egy blogbejegyzés és oldal ír arról, hogy az egyre divatosabbá vált horgonyos karkötők a megbízhatóság, biztonság, bizalom és hűség, valamint az összetartozás jelképei. Ezért hordják családtagok, barátok, szerelmesek vagy egy adott csoporthoz tartozó emberek. Arról viszont nem szól a fáma, hogy miért avanzsált egy egyszerű vitorlás divat hullám ilyen komoly szimbólummá. Véleményünk szerint a népszerűségét azonban nem feltétlen a mögötte álló értékeknek köszönheti, ezért döntöttünk úgy, hogy elmagyarázzuk mit is jelent egy-egy ilyen darab és honnan eredeztethető a horgony szimbolikája.

A matrózok reménye

Ugorjunk vissza pár száz évet a válaszokért. A horgony maga ugye tudjuk, hogy egy klasszikus hajós szimbólum, de kevesen tudják, hogy többet hordoz magában, mint egy vizijármű fékező eszközét. A vasmacska ugyanis a hazatérés reményét jelképezte azon matrózok számára, akiket visszavárt valaki a szárazföldön. A horgony tehát maga a biztonság volt számukra, hogy a legviharosabb tengerről is visszatérhetnek oda, ahová tartoznak, bármilyen messzire sodorja is őket a szél a tengeren.

A SunDesign és a horgony

A SunDesign a divathullám elején jött egy új cseppként a tengerbe, de már akkor azzal az elgondolással, hogy felkavarva a vizeket hangsúlyossá teszi a horgony valódi értelmét. Horgonyos karkötő modelljeink mindegyikét tudatosan álmodtuk és valósítottuk meg abban a szellemben, hogy pluszt adjunk vele, ne csak egy szépen megmunkált minőségi kiegészítőt. Alapanyag választásaink során is igyekeztünk a szimbolika kimaxolására, így döntöttünk a bőr, a minőségi textil és új termékcsaládunkban az acél horgonyok mellett. Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálja a számára megfelelő színű, anyagú és méretű horgonyos karkötőt.

Akik tehát a divaton túlmutató kiegészítőt kívánnak viselni, amely komoly jelentéstartammal lett felruházva, azok egy horgonyos karkötővel ebbe a tengermély szimbolikába öltöztethetik magukat is. Ha még nem horgonyoztál le senki mellett, akkor azért, ha meg már kikötöttél, akkor az ad okot rá, hogy megismerkedj a hűség, a biztonság és az erő életérzésével, melyet a SunDesign hoz el neked horgonyos karkötők széleskörű választékával.

Megnézem a termékeket