Csere

TERMÉKCSERE

Amennyiben a megrendelt árucikk mérete, típusa nem megfelelő (méretcserét, típuscserét szeretne), azt a Vevőnek az átvételt követő 3 munkanapon belül jeleznie kell ügyfélszolgálatunkon, a sundesign.office@gmail.com  e-mail címen, az új, igényelt méretet, illetve a rendelésszámot feltüntetve.

Amennyiben a rendelt termék a Vevő számára nem megfelelő, abban az esetben a csere termék kiszállítási költsége a Vevőt terheli. A cserélendő terméke(ke)t minden esetben a Vevőnek kell, saját költségén visszaküldenie a cég által megadott címre. Fontos, hogy az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Kizárólag sérülésmentes, eredeti állapotú termék cseréjét vállaljuk. Abban az esetben, ha a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen visszajuttatni, akkor nem vállaljuk a termék cseréjét.

 

 

A termék (méret vagy más típus) 15 napon belüli cseréjének feltételei:

1.Küldjön egy e-mailt a következő címre: sundesign.office@gmail.com – amiben jelzi, hogy mi az  Ön rendelésének száma,  milyen típusú, méretű karkötőt kíván cserélni, illetve azt is, hogy milyen típusú, termékkódú és méretű karkötőre szeretné cserélni.

2.Küldje el ajánlott borítékban a cserére szánt karkötőt. Kizárólag a karkötőt küldje vissza, ajándéktáska, doboz, nélkül a következő címre: Kreatív Komplex Kft. 2100 Gödöllő, Palota-kert 15. X/4.

3.A LEGFONTOSABB: tegyen bele a borítékba a csere mellé, EGY MÁSIK,  A VEVŐ (az ÖN) CÍMÉRE KIÁLLÍTOTT, FELBÉLYEGZETT, AJÁNLOTT BORÍTÉKOT és egy kitöltött, ajánlott küldemény feladóvevényt is.

 

INFOVONAL:  munkanapokon 10-16 óra között: +36-30/ 7 43 43 41

A fenti pontok bármelyikének kihagyása esetén nem tudjuk cserélni a terméket!

A kért csereterméket, amennyiben raktárunkon van, postára adjuk. Ha a kért cseretermék nincs raktáron és beszerzést kell indítanunk, úgy a termék cseréje 2-3 hetet is igényelhet. Erről a Vevőt értesítjük az általa megadott elérhetőségek egyikén (e-mail, telefon). Amennyiben nincs raktáron a termék, úgy a Vevő az alábbi opciók közül választhat: megvárja, amíg a termék megérkezik; ár-értékegyeztetéssel egy másik, raktáron lévő termékre cseréli.

Utánvételes visszaküldésre nincs lehetőség és nem áll módunkban az ilyen formában visszaküldött csomagokat átvenni!

Ilyen boriték szükséges a csere termékek ügyintézéséhez: